pet. apr 19th, 2024

Učenici JU Muzičke škole ,,Dara Čokorilo“ sa Odsjeka za klavir postigli su izvanredan uspjeh na Festivalu ,,Isidor Bajić“ koji se održavao od 24. do 26. maja u Novom Sadu.

Mladi pijanisti su osvojili devet prvih nagrada i tako Muzičkoj školi ,,Dara Čokorilo“ obezbijedili Nagradu za školu sa najvećim brojem učesnika i za najbolji plasman na Festivalu:

Miloš Burić (V razred osnovne škole), Milica Tadić (V razred osnovne škole) i Vladana Ranitović (VI razred osnovne škole), učenici u klasi prof. Milice Joković, su osvojili prve nagrade.

Jovana Jaredić, učenica I razreda srednje škole – teorijski smjer, osvojila je takođe prvu nagradu.

Dunja Bataković (III razred osnovne škole), Emilija Pejaković (V razred osnovne škole) i Bjanka Minić (VIII razred osnovne škole), učenici u klasi prof. Milene Kovač, su osvojili prve nagrade.

Andrija Đikanović, učenik V razreda u klasi prof. Mire Der, osvojio je prvu nagradu.

Milena Radulović, učenica V razreda osnovne škole u klasi Marije Radulović, je osvojila prvu nagradu.

Muzička škola ,,Dara Čokorilo“ je bila zapažena i na Festivalu ,,Mladi virtuoz“ koji se održavao u Beogradu od 24. do 27. maja, gdje je Miloš Burić, učenik sa Odsjeka za klavir u klasi prof. Milice Joković, osvojio II nagradu, dok je Kristina Perković, učenica prvog razreda Srednje muzičke škole – Odsjek solo pjevanja u klasi prof. Tijane Blečić, osvojila I nagradu.

61727411 456552691785125 6557488185574686720 n

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *