sub. apr 27th, 2024

Dana 23. novembra 2023. godine, u koncertnoj sali škole održan je Javni čas učenika osnovne i srednje škole.🎶🎵

Nastupili su učenici duvačkog odsjeka – klasa profesor Bojan Drobnjak, učenici sa odsjeka klavira – klase profesorica Svetlane Joković, Milice Đikanović i Anđele Milićević, učenici sa odsjeka solo pjevanja – klasa profesorica Tijana Blečić Perović, kao i učenik sa gudačkog odsjeka – klasa profesorica Dijana Dendić.

U koncertnoj sali škole, u utorak, 28. novambra 2023. održan je drugi Javni čas učenika osnovne i srednje škole.

Osnovnu školu predstavljali su učenici sa klavirskog odsjeka – klase prof. Gordane Milatović, Milice Đikanović, Anđele Milićević, učenici sa odsjeka flaute – klase prof. Ksenije Popović, prof. Ivanke Muhadinović i prof. Milene Bojović, učenici sa odsjeka trube iz klase prof. Bojana Drobnjaka, sa gudačkog odsjeka predstavili su se učenici iz klase profesorice Ivane Ćućić, sa odsjeka harmonike učenici iz klasa prof. Vesne Šarac i prof. Ane Bjeletić

Na javnom času predstavili su se i učenici srednje škole – odsjek solo pjevanje, iz klasa prof. Tijane Blečić – Perović. i prof. Diane Floršic – Marković, kamerni sastav iz klase prof. Dijane Dendić, učenica iz klase prof. Bojane Golubović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *