ned. apr 28th, 2024

“…Naša muzika je poput neukroćenog vjetra i vode – slobodna da uđe u svaku pukotinu planete i ljudske duše, da je osvježi vjetrom, da je napoji vodom…“ su riječi kojima je direktorica, mr Sanja Radulović otvorila završni koncert učenika naše škole.

Tradicionalno, završnim koncertom zaokružujemo veoma uspješnu nastavnu godinu i ispraćamo još jednu generaciju polumaturanata i maturanata. Mnogo je učenika i nastavnika koji su u školskoj 2022/23. godini ostvarili uspjeh na državnom i međunarodnim takmičenjima, i na taj način pokazali da se uloženi rad i trud isplate.

„Rezultati najboljih ostaju kao pečat sadašnjosti i kao putokaz za budućnost. Vi odlazite nekim novim životnim putevima, a mi vjerujemo da ćete nastaviti da njegujete vrijednosti koje ste ponijeli iz ove škole. Još jednom čestitam i želim svako dobro! – riječi su direktorice upućene maturantima škole, a nakon toga upriličena je i ceremonija dodjele diploma „Luča“. Diplome „Luča“ dobile su učenice: Ana Miletić, Anstasija Čalak i Maja Mijanović.

Nakon ceremonije dodjele diploma, publika je u prepunoj koncertnoj sali škole imala priliku da uživa u čarobnim zvucima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *